Digitalisering och automatisering

I och med rådande pandemi tar vi ett nytt grepp och erbjuder denna populära Pyramid-aktivitet på distans. Temat för dagen är digitalisering och automatisering.

Fem talare från fyra olika företag

För att verkligen kunna grotta ner oss i dagens ämne kommer vi ta hjälp av fem talare från fyra olika företag.

Utöver oss själva på INVID kommer nämligen personal från följande tre företag att medverka;

» Unikum
» Automation Småland
» MP bolagen

Unikum och INVID

Dagen kommer inledas med att INVIDs Tina Johansson och Unikums Olle Kristell berättar om de hetaste Pyramidnyheterna.

Efter detta tar två ytterligare INVID-medarbetare vid för att berätta om hur man kan utveckla sin verksamhet via vårt Smart Industri-koncept samt vilka eventuella baksidor som finns i digitaliseringens spår ur ett IT-säkerhetsperspektiv.

Automation Småland

Direkt efter lunchen kommer Automation Smålands VD Sanna Arnfjorden Wadström att utveckla sina tankar om vilka möjligheter som öppnat sig med digitaliseringen samt hur du undviker de vanligaste misstagen.

Present!

Om du medverkar under hela denna intressanta aktivitet och sedan även svarar på en utsänd utvärderingsenkät efter aktiviteten kommer du att få en present värd ca 250-300 kr. Detta i form av en bok som Sanna skrivit och som beskriver digitaliseringens möjligheter.

Mp bolagen

Det avslutande föredragspasset kommer att ledas av MP bolagens Erik Arnstedt som kommer att berätta om sina framgångsrika tillämpningar av digitalisering och automatisering, spännande!

Aktuell agenda

Missa inte att ta del av mer information inklusive aktuell agenda genom att klicka på pilen snett upp till höger eller pilen med texten "Läs mer".

Anmälan senast 19/11

Känn dig varmt välkommen att registrera din anmälan till denna utvecklande aktivitet senast torsdagen den 19 november.

Mer information?

Välkommen att kontakta mig, Tina Johansson om du önskar mer information om den aktuella aktiviteten via följande kontaktuppgifter: