Effektivt, lägre kostnader i en och samma lösning?

  • Letar du efter ett effektivt verktyg för management av servrar och lagring

  • Att detta i så fall skall ligga i en och samma lösning?

  • Plus att det innebär lägre kostnader jämfört med exempelvis traditionella lösningar med SAN, Bladcenter, lösa servrar etc.
I så fall vill vi på INVID gärna tipsa dig om att titta närmare på vilka på smarta lösningar som vi kan erbjuda inom Hyperkonvergerad Infrastruktur (HCI).

Gör IT enkelt

Vi på INVID brinner nämligen för att förenkla våra kunders vardagar, stärka och möjliggöra deras utveckling genom teknik och rådgivning. Gör IT enkelt!

Programvarudefinierad plattform

Ett exempel på detta är Hyperkonvergerad infrastruktur som är mer än en sammanslagen lagring och databehandling i en enda lösning.

Vi talar om en Innovativ och skalbar allt-i-ett-virtualiseringslösning som integrerar programvarudefinierad databehandling, lagring och nätverk i en enda lätthanterlig
programvarudefinierad plattform.

Minimera tiden och koncentrerar dig på innovation

När hela IT-stacken med flera infrastrukturkomponenter kombineras till en programvarudefinierad plattform kan du utföra komplexa uppgifter på minuter istället för timmar.
Tack vare denna lösning kan du istället lägga din dyrbara tid på viktig innovation för din verksamhet.

Webinar den 5/5 

Skulle du vilja höra mer om vilka HCI-lösningar vi förespråkar och att samtidigt få tillfälle till att få svar på dina frågor av mig och vår samarbetspartner HPE?

Aktuell agenda

Missa inte att ta del av mer information inklusive aktuell agenda genom att klicka på pilen snett upp till höger eller pilen med texten "Läs mer om aktiviteten".

Anmälan senast 28/4

Välkommen att anmäla dig senast tisdagen den 28/4 till detta spännande webinar!

Mer information?

Välkommen att kontakta mig, Robert Örnskog om du önskar mer information om det aktuella webinaret via följande kontaktuppgifter:

  • Tel 036-440 54 48
  • robert.ornskog@invid.se

Vi ses väl på webinaret?