Flexibelt upplägg!

Välkommen att anmäla dig till en webb-grundutbildning i Pyramid 4 som utgör en viktig grund för dig som snart skall börja jobba i - eller precis har börjat jobba i - det aktuella affärssystemet.

Utbildningen genomförs via webben klockan 09.30-11.00 vid ett överenskommet datum som passar både för dig och oss på INVID.

Behovsstyrt datum

För att kunna erbjuda kursen vid ett så lämpligt tillfälle som möjligt för dig erbjuder vi att vi bestämmer datum först efter en inledande intresseanmälan från din sida.

Helhetsbild

Utbildningen ger er en helhetsbild av Pyramid och visar hur du orienterar dig i och använder systemet via följande agendainnehåll;

  • Navigering, grundmoduler och rutiner

  • Genvägar, favoriter och funktionstangenter

  • Sökningar, Infostudios och snabbsökningar

  • Centraler, flikar och hur du enkelt hittar information

  • Menyer, dialogbilder och registrering av data

Certifierad konsult

Utbildningen kommer att ledas av Fredrik Andersson som är en av våra egna affärssystemskonsulter.

Kostnad

1990 kr exkl. moms

Detaljerad inbjudan

Välkommen att klicka på bilden snett upp till höger på denna sida (eller på bilden direkt under stycket" Frågor?" om du läser detta via en surfplatta eller mobiltelefon) eller på den gröna plattan ”Läs mer om ”aktiviteten” för att erhålla en detaljerad inbjudan - inklusive agenda - i utskriftsvänligt PDF-format.

Frågor?

Om du har några frågor kring utbildningen är du välkommen att kontakta INVIDs Fredrik Andersson via följande kontaktuppgifter: