DT_GoldPartner_4C

Sitter du och dina kollegor allt som oftast hemma och jobbar?  Du är i så fall inte ensam, det blir allt vanligare i pandemins spår.

För att kunna jobba riktigt optimalt på hemmaplan gäller det att ha tillgång till bra utrustningar som tillåter flexibel användning i olika situationer och som verkligen fungerar utan en massa strul.

Och OM det skulle strula så gäller det dessutom att få snabbast möjliga hjälp oavsett om det gäller hårdvara eller användarproblem.

Plocka ihop efter ditt behov

Vårt flexibla upplägg till hemarbetspaket består av att du plockar ihop ditt paket baserat på följande utrustningar;

mix-2

Unika erbjudanden som täcker in allt!

Vi på INVID och Dell har slagit ihop våra tankar kring dessa önskemål och erbjuder just nu några riktigt effektiva – och unika - lösningar som tagit fasta på allt detta och som endast gäller t.o.m. 2020-10-31.

Eller vad sägs om olika paketlösningar avseende såväl hårdvara som möjlighet till finansiering och som även kan kompletteras med, och se upp nu här kommer det, personlig slutanvändarsupport.

Vår personliga lösning innebär att du kan jobba kungligt där hemma inte riskerar att köra fast när du sitter ensam där hemma och vill kunna jobba riktigt effektivt.

Personlig hjälp

Om du kompletterar med vår supporttjänst får du personlig hjälp på distans med support på PC-, och Mac-klienters hårdvara, operativsystem, ansluten kringutrustning och installerade standardapplikationer.

Flera möjliga kombinationer

Som du ser så finns det flera möjliga kombinationer på riktigt bra lösningar som innebär att du har alla möjligheter till att du kan jobba riktigt effektivt på hemmaplan.

Om du vill ha lite hjälp i dina funderingar så tipsar vi gärna om följande kombinationserbjudande;

Vi rekommenderar!-1

Mer information

Välkommen att kontakta oss på INVID för mer information om detta erbjudande eller lägga din beställning. Välj vilket kontor enligt nedan:

kontaktpersoner-1