Digitalisering och automatisering

Känn dig hjärtligt välkommen till INVIDs huvudkontor i Jönköping i slutet av november för att medverka i ett populärt Pyramid-arrangemang med fullt fokus på digitalisering och automatisering.

Åtta talare från sex olika företag

För att verkligen kunna grotta ner oss i dagens ämne kommer vi ta hjälp av åtta talare från sex olika företag.
Utöver oss själva på INVID kommer nämligen personal från följande fem företag att agera föreläsare;

» Unikum
» Automation Småland
» ACG Gruppen
» Mared
» MP bolagen

Unikum och INVID

Dagen kommer att inledas med att Unikums Olle Kristell och INVIDs André Östergård kommer att berätta om de hetaste Pyramidnyheterna.

Efter detta tar två ytterligare INVID-medarbetare vid för att berätta om hur man kan utveckla sin verksamhet via vårt Smart Industri-koncept samt vilka eventuella baksidor som finns i digitaliseringens spår ur ett IT-säkerhetsperspektiv.

Automation Småland

Direkt efter lunchen kommer Automation Smålands VD Sanna Arnfjorden Wadström att utveckla sina tankar om vilka möjligheter som öppnat sig med digitaliseringen samt hur du undviker de vanligaste misstagen.

Gratis bok!

Missa inte att ta med dig visitkort denna dag. Om du överlämnar detta till Sanna så kommer du nämligen erhålla en bok av henne, som är värd ca 250 -300 kr, om beskriver digitaliseringens möjligheter helt utan kostnad!

Tre kunder i fokus

Resten av eftermiddagen kommer att tillägnas tre av våra Pyramidkunder ACG Gruppen, Mared och MP bolagen som
kommer att berätta om just sina tillämpningar av digitalisering och automatisering, spännande!

Aktuell agenda

Missa inte att ta del av mer information inklusive aktuell agenda genom att klicka på pilen snett upp till höger eller pilen med texten "Läs mer".

Anmälan senast 19/11

Känn dig varmt välkommen att registrera din anmälan till denna utvecklande aktivitet senast torsdagen den19 november.

Vi följer Corona-virusets utveckling

Tveka inte att anmäla dig till denna aktivitet trots aktuell status för Corona-virusets framfart. Vi följer dess utveckling väldigt noga och kommer att ställa in aktiviteten senast den 19/11 om vi bedömer att situationen kräver detta!

Mer information?

Välkommen att kontakta mig, Tina Johansson om du önskar mer information om den aktuella aktiviteten via följande kontaktuppgifter:

  • Tel 0370-30 37 56
  • tina.johansson@invid.se