Är du nyfiken på framtidens smartaste industri-lösningar?...

... och befintliga metoder och system som redan idag effektiviserar produktioner med över 300%?

Tänk i så fall både visionärt och i nuet! 

Det råder febril aktivitet just nu runt om i världen för att hitta
metoder och system som kan effektivisera produktions-utnyttjandet till max. Det gäller att slå vakt om – och även utöka – sin ställning som effektiv leverantör åt en allt mer konkurrensintensiv lokalmarknad och omvärld.

Du behöver tänka såväl visionärt med hjälp av nydanad teknik som i nuet genom befintliga och smarta lösningar som effektiviserar här och nu – och som verkligen fungerar och gör skillnad!

Känn dig hjärtligt välkommen till en fullmatad, och kostnadsfri, seminariedag hos oss på INVID den 19/11 där vi kombinerar det bästa av dessa världar.

Välrenommerade gästföreläsare och intressanta ämnen

Under dagen kommer vi och våra välrenommerade gästföreläsare belysa följande områden och rubriker på ett målande sätt som landar rätt i praktiken;

» AI – det kognitiva stödet för smart industri
» Hur väl drivs olika företag inom den svenska industrin?
» Lean, nu och i framtiden. Är Lean dåtid, nutid eller framtid?
» Exempel på ett populärt Smart Industri-koncept och vad det ger för effekt
» Kund berättar om sin framgångsresa tack vare
optimala maskinutnyttjanden

Passa på - Erbjudande endast denna dag!

Vi kommer givetvis att krydda seminariet med ett riktigt bra
erbjudande som endast gäller den aktuella dagen!

Aktuell agenda

Missa inte att ta del av mer information om föreläsarna samt aktuell agenda genom att klicka på pilen snett upp till höger eller pilen med texten "Läs mer om aktiviteten".

Anmälan senast 12/11

Känn dig varmt välkommen att registrera din anmälan till denna utvecklande aktivitet senast torsdagen den 12 november via formuläret.

Vi följer Corona-virusets utveckling

Tveka inte att anmäla dig till denna aktivitet trots aktuell status för Corona-virusets framfart. Vi följer dess utveckling väldigt noga och kommer att ställa in aktiviteten senast den 12/11 om vi bedömer att situationen kräver detta!

Mer information?

Välkommen att kontakta mig, Robert Ungurjanovic, om du önskar mer information om den aktuella aktiviteten via följande kontaktuppgifter: