Seminarium med fokus på kunders upplevelser

Du missar väl inte att hoppa på de snabba och effektiva automations-tågen?

- Upplev hur våra kunder har utvecklat sina verksamheter med hjälp av digitala transformationer genom smarta lösningar i Microsoft 365.

Varmt välkommen till ett inspirerande seminarium där vi på INVID ger konkreta exempel på hur vi har hjälpt våra kunder med att stärka sin konkurrenskraft via sin digitala transformation genom AI och automatiseringar av olika verksamhetsprocesser på flera smarta sätt.  

Missa inte att se hur flera andra företag redan har gjort, de som har valt att automatisera sina processer som sparar massor tid, höjer kvaliteten betydligt och sänker kostnader radikalt, och detta med relativt enkla medel. 
 
Och hur vi, parallellt med detta, har frigjort resurser åt dom för mera utvecklande arbetsuppgifter. 

copilot

Vi kommer dessutom att köra demo på Microsoft Copilot som nu är tillgängligt för alla bolag oavsett storlek. 

🕙 10.45-13.00
💲 Kostnadsfritt, inkl lunch

INVIG Gruppen - Våg

Lämpliga yrkesroller  

Detta seminarium vänder sig huvudsakligen till dig som vill effektivisera din verksamhet, i din ledande befattning inom ditt företag eller organisation. Vi talar i detta fall om exempelvis VD, CFO, HR-chef, produktionschef, kvalitetschef, marknadschef och kommunikationschef.

Trender och praktiska kundcase om verksamhetsutveckling

Vi på INVID har koll på trender, och vi fortsätter att se en ökning av användandet av AI, robotisering och övergripande automatiseringar. 
 
Mot den bakgrunden bygger vi detta seminarium kring praktiska kundupplevelser, där du får handfasta exempel på hur våra kunder har utvecklat sina verksamheter med hjälp av smarta lösningar i Microsoft 365, både som effektivitetshöjare och som katalysator!

Digital verksamhetsutveckling via automatiserade processer  

Dagens föredragshållare, Stefan Timbus, kommer visa hur vi på INVID automatiserar processer för att öka motivation och frigöra tid för mer värdeskapande arbetsuppgifter. Han kommer även beskriva hur du går till väga för att utveckla samspelet mellan människa, teknik och organisation för att få ut maximal effekt. Vi talar helt enkelt om digital verksamhetsutveckling när det lirar som allra bäst, där resultatet centreras kring tre pelare i form av mätbarhet, säker utveckling och effektivare beslut.

Filmer som bekräftar

Vi bygger detta seminarium kring flera praktiska kundupplevelser. Bland kunderna kan exempelvis nämnas storköksleverantören Hallins och pelletstillverkaren Scandbio. 

Se gärna två smakprov på vilka spännande förändringsresor, och vilka effekter det har givit, för dessa kunder genom att spana in de två filmerna nedan;

Scandbio - referensfilm

Hallins - Referensfilm

 

Välj ort och datum

För att du verkligen skall få möjlighet att medverka på denna kostnadsfria aktivitet erbjuder vi ort och datum enligt nedan; 

 • 22/3: Gislaved, Hotell Nissastigen 

stefan timbus - circle-1

Stefan Timbus, Teamledare, Produktivitet, INVID

Preliminär agenda 

 • 10.45-11.00
  • Ankomstregistrering, mingel

 • 11.00-12.00
  • Seminarium

 • 12.00-12.30
  • Lunch

 • 12.30-13.00
  • Mingel 

 • 13.00
  • Vi skiljs åt för dagen

 

Senast möjliga anmälningsdatum = 19/3

Varmt välkommen med din bindande anmälan senast Tisdagen den 19/3

Mer information

Välkommen att kontakta INVID: s Gunnar Stenberg och/eller Denis Hadziomanovic om du önskar mer information om denna kundreferens-fokuserade aktivitet via följande kontaktuppgifter:

Gunnar Stenberg - circle
Affärsutvecklare

Gunnar Stenberg

Denis Hadziosmanovic - circle
Affärsutvecklare

Denis Hadziosmanovic

Varmt välkommen med din anmälan!