Pyramid-1-1024x191

Nu har vi möjlighet att bjuda in dig till ett digitalt seminarium där vi fokuserar till 100 % på tre olika integrationer med Pyramid som lyfter verksamheter till nya nivåer.

Innehåll

Seminariet kommer ledas av följande föreläsare från våra samarbetspartners;

 • Jetshop (E-handel/Klarna)
 • Qsys (Plocksystemet Qpick)
 • InExchange ¨(E-fakturor)

Du kommer få mycket värdefull och rykande färsk information från dessa leverantörer. Om deras respektive lösningar som kan integreras på ett smart sätt med Pyramid. Integrations-lösningar som verkligen gör skillnad!

Dessutom redovisas tre exempel från lika många företag som redan har implementerat lösningarna, och som tycker så här;

   


qsys_neg_350px-svart

Qsys/Qpick

”Den trådlösa kommunikationen mellan vårt affärssystem, Qpick, surfplatta och ProGlove tar oss till en helt ny nivå när det kommer till kontroll över lagerprocesserna som i sin tur leder till ökad effektivitet.” 
 Plannja Steinwalls AB, Christoffer Olausson 


inechange

InExchange

”Vi på Gårdsman hade tröttnat på tidskrävande hantering av leverantörsfakturor. Att scanna pappersfakturor är en tidskrävande och kostsam process. Felkällorna är många och frustration i över feltolkade scanningfakturor och försvunna pappersfakturor är inget man vill hålla på med. Att gå över till e-faktura har inneburit att vi sparat ca 4 timmar per vecka, vilket är mycket tid. Det har helt klart varit en lönsam investering.” Gårdsman AB, Jonna Erlandsson


jetshop.logo_svart

Jetshop

”Tidigare jobbade vi i flera olika system, vilket innebar stor manuell handpåläggning och långsam hantering av framför allt orderhantering. I samband med att e-handeln ökade gick vi nästan på knäna och det var mycket övertid. Nu när vi har en integration mellan Pyramid och Jetshop har vårt arbete effektiviserats avsevärt. Pyramid håller all artikelinformation som snabbt och smidigt synkas över till Jetshop. Beställningar synkas över från Jetshop till Pyramid. Detta i kombination med PDA gör att orderplock går oerhört mycket snabbare idag än tidigare. Vi hade aldrig klarat den ökning vi haft senaste året om vi inte hade haft denna integration mellan Jetshop och Pyramid.”
Nya Musik AB
, Henrik Albertsson

Tre fullmatade timmar som ersätter användarträff

Denna aktivitet är så pass efterfrågad av våra Pyramid-intressenter att den ersätter den ordinarie användarträffen som brukar arrangeras i november.

Du kan dock vara lugn, vi kommer att servera det senaste från Pyramid via ett nyhetsbrev under våren om du prenumererar på detta, för det gör du väl redan via www.invid.se/nyhetsbrev

Välkommen till en fullmatad aktivitet enligt nedanstående innehåll:
 • 08.50-09.00:
  Anslutning och välkomnande
   
 • 09.00-09.50: 
  Jetshop, Emil Lissborg: 
  Trendspaning inom e-handel med Jetshop
 • 09.50-10.00:
  Bensträckare
 • 10.00-10.50: 
  InExchange, Johan Lindblad:
  Är fakturahantering del av din kärnverksamhet?  
 • 10.50-11.00:
  Bensträckare
   
 • 11.00-11.50: 
  Qsys, Boris Ga
  sic: Spara värdefull tid med fraktbokning i Qpick 
 • 11.50-12.00:
  Summering och avslutning

Mer information?  

Välkommen att kontakta Joacim Antonsson om du önskar mer information om det aktuella seminariet enligt följande kontaktuppgifter:

Anmälan senast fredagen den 19/11 
Varmt välkommen med din anmälan via formuläret senast fredagen den 19/11.