Missa inte ett spännande webinar den 16/4 med fokus på utseende, layout och funktionalitet!

Senaste trenderna

Vi på INVID och vår samarbetspartner Jetshop vill informera dig om de senaste trenderna inom e-handel och hur du, enkelt och snabbt, kan bli synlig och sälja mot andra företag på ett smart sätt på webben.

Helintegrerat och flexibelt

Det aktuella webinaret kommer att fokusera på utseende, layout och funktionalitet i Pyramid E-line. Det handlar om en helintegrerad och flexibel e-handel där du utnyttjar informationen du redan har i ditt system och där all administration sker i Pyramid.

Hämtning av data sker i realtid från Pyramid. Det innebär att du alltid erhåller färsk information om artiklar, lagersaldo och leveranstider!

Du kan med andra glömma allt vad dubbelarbete heter när Pyramid i stället integrerar fullt ut med dina kunder.

Lätt för dig och dina kunder

Ditt företag visar och säljer dina produkter online och tack vare de olika navigerings- och visningsmöjligheterna blir det lätt för dina kunder att hitta bland utbudet.

Du styr själv inloggningsmöjligheterna för kunderna samt presentationen av kundspecifika priser och sortiment.

Saldouppgifter, kampanjer, automatisk e-posthantering vid beställning m.m. administreras också inifrån Pyramid.

Aktuell agenda

Missa inte att ta del av mer information inklusive aktuell agenda genom att klicka på pilen snett upp till höger eller pilen med texten "Läs mer".

Mer information?

Välkommen att kontakta INVIDs Tina Johansson om du önskar mer information om det aktuella Webinaret via följande kontaktuppgifter:

  • Tel 0370-30 37 56
  • tina.johansson@invid.se