Pyramid-1-1024x191

Välkommen till en guidad resa genom den senaste versionen av Pyramid 4! Under detta korta och kärnfulla webinar får du möjlighet att upptäcka massor av utökade och smarta funktioner som verkligen gör skillnad.

Framtidssäkrad multiplattform  och smarta funktioner 
Tack vare Pyramid 4:s framtidssäkrade ”multi-plattform” kan du jobba på ett flexibelt och mobilt sätt via såväl Windows-klient som på webben. 
 
Under webinaret den 12/3 kl. 10.30-11.00 kommer en aalla våra rutinerade Pyramid-konsulter, Thomas Wärmner, bland annat kort beskriva axplock av nyheter som

  • Nya funktionaliteter
  • Mer användarvänliga inställningar 
  • Möjligheter till mer avancerad sökfunktioner

Dessutom förändringsmöjligheter på olika nivåer utan anpassningar och förbättrade rutiner samt förbättrade rutiner som har vidareutvecklats för CRM- och Redovisningscentral. 

Mer information? 
Välkommen att kontakta Tina Johansson om du önskar mer information om det aktuella webinaret enligt följande kontaktuppgifter: 

  • Tel: 0370 - 30 37 56 
  • Mail: tina.johansson@invid.se 
     

Kostnad och anmälan senast 5/3 
Vi erbjuder detta webinar för endast 500 SEK exklusive moms per företag. Det innebär att det är samma kostnad som gäller oavsett om du medverkar själv eller tillsammans med önskat antal kollegor. 

Det enda villkoret är att såväl du som dina kollegor anmäler er via formuläret senast fredagen den 5/3. 

Hjärtligt välkommen med din anmälan!